Ürdivõiga juurviljad kanašašlõkiga

Sügis ei pruugi paljudele oma pimedate õhtute ja vihmadega meeldida, aga plusspooleks on see, et oma aiast saab potti ja pannile kõiksugu maitsvaid köögivilju panna.

Vaja läheb:

720 g Talleggi šašlõkki kanalihast
300 g värskeid kartuleid
100 g pisikesi noori peete
160 g noori kaalikaid
50 g võid
1 tl kuhjaga soola
2 sl tilli

Lükka šašlõkk varrastele ja küpseta grillil või ahjus 180 kraadi juures 30 minutit.
Pese köögiviljad hoolikalt puhtaks, ära koori.  Sega pehme või tilli ja soolaga. Tee köögiviljadele peale sügavad ristlõiked ja aseta igale köögiviljale tükk ürdivõid ning mähi fooliumisse. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 1 tund. Serveeri ja lase heal maitsta!

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid