Suvikõrvitsa- kanapirukas
Kiirelt valmiv krõbe pirukas on toitev. Sellele saad oma maitse järgi lisada erinevaid köögivilju ja erineva maitsega juustu.
500 g lehttainast
100 g sulajuustu
1 pk (300 g) Talleggi sidruni kanafileed
100 g suvikõrvitsa viile
100 g kirsstomateid
1 tl kuivat. ürdisegu
Rulli lehttainas pisut õhemaks ristküliku kujuliseks ja pööra servad sentimeetri jagu sissepoole, et servad jääksid kõrgemad ning määri peale sulajuust.
Prae kanafilee pannil. Viiluta suvikõrvits õhukesteks viiludeks ja poolita kirsstomatid.
Kata pirukas suvikõrvitsaviilude ja kanaribadega ning pane peale ka kirsstomatid. Puista pirukale ürdisegu ja küpseta pirukat 180 kraadi juures 20- 25 minutit.
Retsept valmis koostöös Talleggiga.
Kommentaarid