Kanarullid spinatiga


Mõnus suvine suupiste, mida on hea serveerida aiapeolistele! Originaalretsept on pärit siit.

Vaja läheb:

4 kanafileed
2 sl oliivõli
2 küüslauguküünt
150 g spinatit
1/4 tl soola
1/2 tl pipart
50 g parmesani
100 g mozzarellat
70 g maisihelbeid

Pane pannile õli ja lisa siis hakitud küüslauk. Kuumuta veidi ning lisa juurde hakitud spinat. Kuumuta umbes 5 minutit, aeg-ajalt segades. Tõsta segu jahtuma. Sel ajal riivi parmesan ja mozzarella ning kui segu on jahtunud, lisa juustud, sool ja pipar ning sega kõik ühtlaseks. 

Tambi kanafileesid natuke õhemaks, jaga spinati-juustu segu neljaks ning tõsta seejärel igale tükile peale segu. Määri ühtlaselt laiali ning keera tihedalt rulli. Kinnita hambatikkudega. 

Viimaks purusta maisihelbed. Määri igale rullile peale natuke õli ning seejärel puista üle maisihelbe puruga. Tõsta ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit. Serveerides lõika rullid tükkideks ning paku kas soojalt või külmalt. 

Kindlasti keera rullid tihedalt kokku ning kinnita hambatikkudega, muidu voolab pool juustust rullide seest lihtsalt välja. 




Kommentaarid