Vürtsikas klubivõileib (Club Sandwich)

Toekas rikkaliku täidisega võileib on toitev ja mõnus nii kiireks kontorilõunaks kui ka kooli kaasa. Samas sobib see muidugi ka hommikusöögiks. Võileivas võib vabalt kasutada ka mõnd muud vorsti või mahedamaitselist juustu. Kellele vürtsikus ei meeldi, võib tšilli määrdest välja jätta.


Võileivamääre:

4 Talleggi kollase muna munakollast
2 sl maitsestamata toorjuustu
6 sl paksemat majoneesi
4 sl mahedamaitselist sinepit
2 tl kappareid
1 tšillikaun
soovi korral soola

Võileiva jaoks:

150 g Talleggi juustuvorsti
125 g mozzarellat
jääsalatilehti
(pikkupidi) viilutatud marineeritud kurki
6 viilu röstsaia
10 kirsstomatit

Keeda munad ja eralda munakollased ning suru need kahvliga või köögikombainis puruks, lisa toorjuust, majonees ja sinep ning töötle ühtlaseks massiks, sega juurde kapparid ja peeneks hakitud tšillikaun. Soovi korral maitsesta veel soolaga.
Viiluta vorst ja juust ning marineeritud kurk, poolita kirsstomatid, pese ja nõruta jääsalatilehed. Rösti saiaviilud rösteris või ahjus kuldpruuniks.
Määri saiaviilule munamääret ja lao peale õhukesed vorstiviilud, kurgiviilud ning salatileht.
Määri teisele saiaviilule määret ja aseta salatilehele määre allpool. Määri samale saiaviilule ka teisel poole määret ja lao peale mozarellaviilud ja poolitatud tomatid ning salatileht. Määri ka kolmandale saiaviilule määret ja aseta võileivale määre allpool. Lõika võileib diagonaalselt pooleks ja naudi! Valmista samamoodi ka teine võileib.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid