Kanarullid ürdise toorjuustu ja porgandi täidisega

Neid kreemja toorjuustu ja krõmpsuva porgandi täidisega rulle võib valmistada ahjus või siis hoopis fooliumisse mähituna  grillil. Kõrvale serveeri värsket salatit.

Vaja läheb:

500 g kana kintsuliha
soola, pipart

Täidis: 

130 g toorjuustu
väike kimp murulauku
1 tl soola
1 pikk porgand
110 g suitspeekonit

Tambi kana kintsuliha õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Sega toorjustu hulka sool ja hakitud murulauk. Koori porgand ja lõika pikkadeks ribadeks. Seejärel määri õhemaks tambitud kintsuliha peale toorjuustu-murulaugu segu, tõsta keskele paar porgandiriba (nii, et porgandiribad mõlemast otsast natuke välja jäävad). ja keera rulli; pane ümber peekoniviil, vajadusel kinnita puutikuga.
Tõsta rullid ahjuvormi ning küpseta 180 kraadi juures 30 minutit.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid