Jäine maius kama keefiri ja metsmaasikatega



Vaja läheb:
150 g Valio Gefilus kama keefirit
200 ml Alma vahukoort
120 g Alma kodujuustu
3 sl suhkrut
3 tl kamajahu
100 g metsmaasikaid

Esmalt püreeri kodujuust saumiksriga ühtlaseks kreemiks. Seejärel vahusta vahukoor suhkruga ning lisa siis vahukoorele kodujuustu kreem, kama keefir ja kamajahu. Mikserda veelkord kõik läbi, et tekiks ühtlane kreem. Viimaks sega õrnalt hulka metsmaasikad (ära enam mikserda). Tõsta saadud segu jäätisevormidesse ning pane vähemalt 1 tunniks sügavkülma. Enne serveerimsit lase jäätisevormid kuuma vee alt läbi, siis tulevad jäätised vormist hästi lahti.

Retsept valmis koostöös Valioga.

Kommentaarid