Soja-seesami kanapooltiivad kartuli-mozzarella pallidega

Tavapäraste kartulite või kartulipudru asemel võib prae lisandina serveerida vahelduseks hoopis maitsvaid kartulist valmistatud mozarella juustuga pallikesi. Kõrvale võib serveerida hapukoort.


Kartuli-mozzarellapallid:

300 g kartuleid (5-6 kartulit)
0,5- 1 dl piima
2 sl võid
soola
1 muna
75 g mozzarellat
paneerimiseks seesamiseemneid ja riivsaia

1 pakk Talleggi soja-seesami kanapooltiibu

Küpseta kanatiibu 180 kraadi juures ahjus 25 minutit.
Koori kartulid ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks ning tambi pudruks. Lisa või ja soojendatud piim. Soovi korral maitsesta puder soolaga ja jahuta.  Jahtunud pudrule sega juurde muna ja lõika mozarella juust kuubikuteks. Vormi pudrust pallikesed ja pane iga palli sisse juustukuubik. Veereta pallikesi riivsaia- seesamiseemne segus ja prae pannil kuldseks. Serveeri kohe koos kana ja hapukoorega.

Retsept valmis koostöös Talleggiga.

Kommentaarid