Juustu- tomatitäidisega ahjusibulad


Endiselt Nami-Nami kooskokkamise täidetud köögiviljade lainel- seekord siis midagi huvitavat ehk ahjusibulad. Retsept on leitud raamatust "Sibulad ja laugud". Küpsetatud sibulad olid head ja mahedad ning üldsegi mitte kibedad. Retsepti on veidi mugandatud.

Vaja läheb:

8 sibulat
1 sl õli
1 küüslauguküüs
8 kirsstomatit
2 viilu röstsaia
2 sibula sisu
50 g riivjuustu
soola, pipart

Koori sibulad ja pane nad 5 minutiks keevasse vette seisma, seejärel jahuta ja nõruta sõelal. Lõika sibulatel paari sentimeetrised kaaned pealt ja õõnesta sibulad seest tühjaks.
Täidise tegemiseks peenesta 2 sibula sisu ning kuumuta see õlis koos hakitud küüslauguga, lisa ükeldatud tomat ning röstsaia kuubikud ja kuumuta veel mõned minutid. Maitsesta segu, tõsta pannilt ning sega juurde riivjuust ja täida seguga sibulad. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

Kommentaarid