Kitsejuustuga minipirukad

Ainult kolm komponenti ja loetud minutid ning maitsev soolane amps on laual. Sobivad supi kõrvale näksimiseks, aga ka pidupäevaks suupistelauale. Igatahes, kui armastad kitsejuustu ja peeti vähemalt sama palju kui mina, siis maitsevad need pirukad kindlasti.
Tegemist ei ole reklaampostitusega, aga mina ei tea, et mingit teist peediga toorjuustu peale Gourmet Club'i toodangu meie kauplustes oleks, nii et soovitan seda, mille oleme ise järgi proovinud ja heaks kiitnud. Aga teoreetiliselt sobiks pirukasse ka mõni muu peediga toorjuust :)

Vaja läheb:
500 g pärmi- lehttainast
150 g Gourmet Club kreemjuustu peedi ja rõikaga
100 g kitsejuustu

Rulli lehttainas pisut lahti ja lõika sellest ümmargused kettad. Seejärel vajuta natuke väiksema läbimõõduga ümara vormi või klaasi abil kergelt igale kettale, et pirukale tekiks servad. Iga ketta sisemisele ringile määri toorjuustu ja murenda peale kitsejuustu.
Küpseta pirukaid 200 kraadi juures eelkuumutatud ahjus 15 minutit.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
miks te enam postitanud pole, väga meeldis teie toidublogi!