Maailma parim šokolaadikringel

 Minu kallid kolleegid tituleerisid selle šokolaadikringli maailma parimaks. Las siis jäädagi see nimi selliseks. Igatahes oli see väga maitsev ja lihtne valmistada ka ning sisaldab boonusena ohtralt šokolaadi ja metsapähkleid. Samas olen ma üsna kindel selles, et paljuski on see kringel nii hea justnimelt täna Richard Bertinet' i tainale- seest kohev ja kihiline, pealt krõbe. Valmista poolteist kogust Richard Bertinet' i magusat tainast nagu selles postituses õpetatud on ja edasi toimi alljärgnevalt.


Täidise jaoks:

1 suur purk (600 g) Nutella šokolaadikreemi
150 g hakitud metspähkelid


Glasuuri jaoks:

25 g sulavõid
2 sl Meie Mark kakaopulbrit
veidi suhkrut
peale puistamiseks pähklipuru
määrimiseks muna
Kui tainas on soojas kohas 1- 1,5 tundi kerkinud, siis kummuta see jahusele lauale ja jaga kolmeks. Rulli iga osa ristkülikukujuliseks, kata kolmandikuga šokolaadikreemist ja pähklipurust ning rulli kokku alustades pikemast servast. Punu kolmest rullist "pats" ja keera pärjaks ning pintselda pealt munaga. Küpseta kringlit 200 kraadi juures kuni 30 minutit, kuni see on pealt kuldpruun.
Glasuuri valmistamiseks sega sulavõi kakaopulbri ja suhkruga ning nirista kringlile. Kõige peale raputa pähklipuru ja naudi!

Kommentaarid