Munavabad lihapallid porgandiga


Mõnusalt maheda maitsega lihapallid. Ketšupi maitse jääb tuntav ja lastele sobis see igati. Originaalretsept on pärit blogist Gluten-Free Goddess.
Antud kogusest saab ca 25 lihapalli.

Vaja läheb:
1 kg hakkliha
2 sibulat
4 suurt küüslauguküünt
2 porgandit
1/2 tassi ketšupit
1 sl tumedat suhkrusiirupit
1 sl palsamiäädikat
1/2 tassi riivsaia
1 tl soola

Esmalt pane sibulad, küüslauk ja porgandid köögikombaini ning töötle seni, kuni tekstuur on hästi peen. Seejärel lisa purustatud köögiviljadele hakkliha ja ülejäänud koostisained ning sega läbi (lusikaga või käega, mitte köögikombainiga). Vormi tainast umbes golfipalli suurused lihapallid ning küseta 220 kraadises ahjus 15 minutit (võimaluse korral kasuta ahjul grill funktsiooni).


Kommentaarid