tag:blogger.com,1999:blog-5854589377460286078.post3987600605118696429..comments2023-12-08T16:59:01.132+03:00Comments on Maitsev seiklus: Hakkliha- riisi padaJaanika ja Signehttp://www.blogger.com/profile/15464096073811956190noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5854589377460286078.post-68994507177316382622013-03-14T13:44:41.749+02:002013-03-14T13:44:41.749+02:00Ma arvan, et tomatipüree annab ise selle vesisuse....Ma arvan, et tomatipüree annab ise selle vesisuse. Kuid siis saab vajadusel ju vett lisada.<br />Ise panen sellise toidu sisse ka maisi või ananassitükke, tuleb samuti nämma :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5854589377460286078.post-83205375680960272002012-09-23T16:26:50.798+03:002012-09-23T16:26:50.798+03:00Kas vett sellesse sööki ei lisagi?
Kuidas siis too...Kas vett sellesse sööki ei lisagi?<br />Kuidas siis toores riis valmis saab?<br />Pole riisiroogadega väga kursis, vanadan, kui rumal küsimus.<br /><br />Aitäh!Anonymousnoreply@blogger.com